Obvestilo in priporočila v zvezi s korona virusom

Spoštovani,

vse naše stranke pozivamo, da s previdnim delovanjem skupaj prispevamo k učinkovitemu preprečevanju širjenja virusa z upoštevanjem preventivnih ukrepov in preprečevanjem tesnih socialnih stikov.

Obveščamo vas, da bomo zaradi širjenja okužb s korona virusom v skladu s priporočili GZS ZPN sklicane zbore lastnikov prenesli na kasnejši čas.

Zaradi zmanjšanja tveganja za širjenje virusa bomo na VENTTI svojim strankam do nadaljnjega na voljo prek telefona, elektronske pošte oziroma prek spleta.

Vabimo vas k registraciji na portal pod zavihkom e-nadzornik. Kar prek spleta lahko dostopate do vseh dokumentov, povezanih z vašo stavbo in razdelilnikov stroškov v elektronski obliki. Registracija je brezplačna. Šifro plačnika in uporabniško geslo, ki jo potrebujete za prijavo, najdete na vašem razdelilniku stroškov.

V primeru vprašanj smo vam na voljo tudi prek venttams@gmail.com ali na telefonski številki 082 015 950 vsak delovni dan med 8 in 12 uro.

Epidemiološko stanje se hitro spreminja in le skupaj lahko pripomoremo k zajezitvi širjenja okužbe z novim korona virusom. Situacija, ki smo ji izpostavljeni, je velik izziv, zato je še posebej pomembno, da delujemo preventivno. Vsi skupaj in vsak posameznik delujmo odgovorno in preventivno za skupno dobro.