Ventta - o nas

Kvalitetno, pravočasno in varčno vzdrževanje stavbe ter energetskih naprav s karseda nizkimi stroški ter hitro in učinkovito medsebojno komunikacijo.

tools, tool belt, belt

Učinkovito in transparentno poslovanje v skladu
z zakonodajo

Ventta smo podjetje, ki se na področju celotnega Pomurja ukvarja z vzdrževanjem in upravljanjem objektov s poudarkom na storitvah povezanih z energetiko.

Vse storitve opravlja izkušen in strokovno usposobljen kader v skladu z Energetskim in Stanovanjskim zakonom ter v skladu s Pravilnikom o strokovnem usposabljanju in preizkušanju znanja za upravljanje energetskih naprav (Ur.l.št. 41/2009).

Podatki o podjetju - Ventta s.p.

Uradne ure

Torek 8.30 – 10.30

Delovni čas

Ponedeljek - petek 7.00 – 15.00

Kontaktni podatki

Email: info@ventta.si
Tel: 031 230 375

PE Murska Sobota:
Lendavska ulica 22
9000 Murska Sobota
Tel: 082 015 950

Naziv in sedež podjetja

Ventta, upravljanje stavb in energetskih naprav
Franc Hanžekovič s.p.

Davčna številka: SI40149617

Bodonci 84,
9265 Bodonci

Naše izkušnje

Za nami je preko dvajset let izkušenj s področja upravljanja in vzdrževanja naprav za ogrevanje, hlajenje, klimatizacijo in prezračevanje ter več kot dvanajst let s področja vzdrževanja in upravljanja objektov.

Naše stranke

Stranke se odločajo za naše storitve, ker niso zadovoljne z ostalimi upravniki. Pri nas poslovanje poteka transparentno, na podlagi pogodb in zapisnikov, brez skritih stroškov. Prisotni smo na zborih etažnih lastnikov, kjer predstavljamo zahtevane ponudbe za vzdrževanje in posodabljanje manjših ali večjih delov stavb ter energetskih naprav. Imamo hitro odzivnost na intervencije in redno opravljamo vzdrževalska dela, ki jih v dogovoru s strankami, določimo v pogodbi.